JumpMaster Pro Black

16,95 incl. btw

(1 klantbeoordeling)

Slechts 4 resterend op voorraad

De essentie van een professioneel speedrope springtouw in zwart. Super snelle draaiing en licht gewicht.  Geschikt voor beginners en gevorderden.

Handvatten zijn voorzien van een anti-slip-grip en speciale lagers in het kopstuk voor extra snelle draaiing. Met het enkelvoudige schroefsysteem stel je de lengte van je springtouw in een handomdraai in.

De JumpMaster Pro Black is geschikt voor sporters die graag intensieve work-outs doen. Ideaal te gebruiken bij: hardlopen, boksen, cardio en thuis trainen.
Onze speedrope springtouwen worden met zorg verpakt en gecontroleerd voordat ze worden verzonden.

Al onze springtouwen worden geleverd inclusief een handige opbergzak.

JumpMaster Pro Black – Speed Springtouw

Wil je leren touwtje springen? Dan is dit het perfecte instapmodel. De JumpMaster Pro Black is een professioneel en solide speedrope springtouw voor een intensieve work-out.

De voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudig in lengte verstelbaar;
  • Anti-slip-grip;
  • Geschikt voor beginners en gevorderden;
  • Diameter touw 3,2mm;

Het JumpMaster Pro Black is een professioneel lichtgewicht speedrope springtouw, zeer compact en daarom gemakkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: Magenta, Indigo, Geel, en Rood.

Je springtouw op maat

De lengte van je speedrope springtouw stel je als volgt in: om te beginnen als je met één voet op het touw gaat staan moeten de handvatten tot aan beide oksels komen,  Met de schroeven aan de bovenkant van het handvat kan je de lengte op maat stellen. Let op dat je het touw niet te kort knipt. Lees eerst de instructies die worden meegeleverd.

Speed Springtouwen

Speedrope springtouwen hebben extra dunne touwen, bijvoorbeeld 2,8mm of 3,2mm, voor een minimale weerstand. Onze speedrope springtouwen zijn voorzien van speciale lagers. Daardoor maakt het kopstuk extra snelle omwentelingen. De diameter van dit speedrope is 3,2mm, Daardoor is het touw iets steviger en maak je makkelijker sprongen in hoger tempo. Maximale draaiing is iets langzamer dan 2,8mm door de extra weerstand.

BELANGRIJK!
Dit springtouw is niet geschikt voor kinderen <12. 
Kleine onderdelen en het touw kunnen ongelukken veroorzaken.

Gewicht 168 g
Kleuren

Blauw, Zwart, Rood, Magenta, Indigo, Geel

Touwlengte

300cm

Verstelbare touwlengte

Ja

Type springtouw

Speedrope Springtouw

Diameter touw

3,2mm

1 beoordeling voor JumpMaster Pro Black

  1. Cees

    nlNetherlands

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.