Klarna! Na klar!

Klarna! Na klar!
Klarna doet het gewoon

Wij zijn blij. Héél blij! Jullie ook? Wij hebben namelijk goed nieuws! Klarna is nu beschikbaar als betaalmethode.

Als webshop-houder probeer je altijd het beste neer te zetten voor je klanten. Maar ondernemen, dat doe je niet alleen. Zo blijf je altijd op zoek naar de beste partners die het beste met je voor hebben en proberen wij ook onze partners waar wij blij mee zijn, af en toe extra in het zonnetje te zetten.

Vandaag is zo’n dag. Onze favoriete Payment Service Provider van Hollandse bodem, Mollie, heeft een prachtige samenwerking tot stand gebracht met… niemand minder dan Klarna! Eveneens van Hollandse bodem en wat ons betreft de #1 service provider voor achteraf betalingen. Wij wilden dit al vanaf het begin, maar wij waren de techniek vooruit. Nu is het dan eindelijk zover!

Het is nu dus mogelijk om achteraf te betalen via Klarna. Wij hebben er vertrouwen in dankzij onze 100% tevredenheid van onze klanten, maar snappen dat u natuurlijk eerst wilt zien en dán pas geloven. Dat kan vanaf nú! Yes!

Als je nu een springtouw besteld in onze webwinkel wordt deze meteen verzonden en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Hoef je ook niet meer op je salaris te wachten 😉 En het mooiste van dit alles is, het kost geen cent méér.

Webshop GiftCard

En alsof dat niet genoeg is hebben we ook de Webshop GiftCard toegevoegd als betaalmiddel. Heb jij voor Sinterklaas of in je kerstpakket een mooie Webshop GiftCard ontvangen, en zoek je een manier om je ronde kerstbuik weer wat platter te krijgen?
Waarom probeer je niet eens TouwtjeSpringen?

Heb je vragen over onze webshop, of wil je meer weten over TouwtjeSpringen? Bel ons gerust.

Happy Jumping!

P.S. wist je dat je ons tegenwoordig ook op Instagram kunt volgen? 🙂