TouwtjeSpringen op het werk?

TouwtjeSpringen op het werk?

Iedereen weet: lang zitten is niet goed voor je. Mensen die het grootste deel van de dag zitten, hebben 2 keer zoveel kans op diabetes en 2,5 keer meer kans op hart- en vaatziekten. Zit jij te veel stil op het werk? Dan is het tijd om te gaan touwtjespringen op het werk! Twee minuten touwtjespringen geven je meteen een energieboost voor de rest van je dag. En dat kan prima op kantoor.

Sporten onder werktijd

Op steeds meer kantoren wordt staand vergaderd, worden medewerkers gestimuleerd de trap te nemen in plaats van de lift, of gaan collega’s samen sporten, tijdens of na werktijd. Werkgevers beseffen maar al te goed hoe belangrijk het is om gezonde medewerkers te hebben. Die zijn gemotiveerder, kunnen zich beter concentreren en melden zich minder vaak ziek.

Ondertussen beleeft touwtjespringen een grote opleving. Het is allang geen kinderspel meer! Bijvoorbeeld hardlopers, crossfitters, bootcampers, freerunners en boksers nemen touwtjespringen heel serieus, met een reden. Touwtjespringen is een perfecte cardio-workout om je conditie te verbeteren, je spieren te trainen en vet te verbranden.

Nieuwe energie voor de rest van je dag

Met touwtjespingen gebruik je precies die spieren die worden afgekneld bij het zitten. Vier keer twee minuten touwtjespringen op het werk op een dag helpt al voor een betere doorbloeding. Dat is kort genoeg om niet als je klaar bent bezweet aan je bureau te gaan zitten, maar wel met nieuwe energie de rest van je dag in te gaan. Kun je dat derde kopje koffie mooi laten staan, of die peuk laten liggen…

De voordelen voor werkgevers zijn duidelijk. Liever werknemers die touwtjespringen op het werk, dan iemand die diezelfde tijd gebruikt om een sigaret te roken. Zeker als die medewerker daarna weer met meer concentratie aan de slag gaat.

En touwtjespringen op het werk kan overal: in de gang, op de binnenplaats of parkeerplaats, of in het park om de hoek. Als de kantoortuin niet te dichtgebouwd is, kan het zelfs gewoon naast je bureau. Pas wel op je collega’s! 😉

TouwtjeSpringen bij jou op het werk?

Wil jij ook TouwtjeSpringen op je werk? Laat het ons weten! TouwtjeSpringen.com is gespecialiseerd leverancier van professionele springtouwen voor atletische workouts.  Wij bieden voor zowel beginners als gevorderden een hoogwaardig assortiment.

Al onze springtouwen zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en gewicht, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn en een optimale performance bieden.

Ze zijn bovendien gemakkelijk verstelbaar, dus kunnen door meerdere personen gebruikt worden. We kunnen zelfs je bedrijfslogo op de handvaten zetten en je eigen springtouw ontwerpen. Leuk voor je collega’s, werknemers of als relatiegeschenk.

Kijk eens rond in de winkel, of lees meer over de mogelijkheden als zakelijke klant.
Voor meer informatie neem contact op via de klantenservice. Wij staan graag voor je klaar!

Springtouwen waar je mee gezien kan worden op je werk