Lancering nieuwe website

Lancering nieuwe website

Lancering nieuwe website

Whohoo! Het is zover, onze webshop is officieel geopend!

Na maanden van voorbereiding, onderhandelingen, ontwikkeling en vooral héél véél touwtjespringen is dan eindelijk het moment gekomen. Met trots presenteren wij: TouwtjeSpringen.com. Gespecialiseerd in professionele springtouwen voor athleten.

TouwtjeSpringen.com is bedoeld voor iedereen die graag meer uit zijn of haar training wilt halen. Of je nu een hardloper bent of regelmatig deelneemt aan een bootcamp: touwtjespringen is de perfecte aanvulling voor iedere sport. Met touwtjespringen train je vrijwel alle spiergroepen en verbeter je bovendien je conditie en coördinatievermogen. En iedereen die kan springen, kan het leren.

Onze springtouwen worden gemaakt van sterke materialen en in verschillende kleuren. Een springtouw is immers bedoeld voor langdurige trainingen dus kwaliteit is key. Daarom hebben wij een selectie die is uitgezocht op duurzaamheid, maar ook design. Je moet wel gezien willen worden met een springtouw, toch? Wij vonden de bestaande springtouwen maar saai, en dachten dat moet beter kunnen voor een eerlijke prijs. De springtouwen die wij verkopen gebruiken wij ook zelf. Dus ze zijn uitgebreid getest en worden handmatig door ons gecontroleerd voordat ze naar jou toe worden verstuurd.

Belangrijkste is om te onthouden dat touwtjespringen vooral leuk moet blijven en je niet te frustreren als je mis springt. Uiteindelijk gaat het om de techniek en jezelf uit te dagen. En ja, die flow die stopt op een gegeven moment, net als een golf waarop je surft. Het gaat erom dat je de flow vindt, iedere golf opnieuw, en jezelf te pushen.. eerst kleine golven, en dan steeds grotere.. op die manier wordt het pas echt leuk 😉

Onze webshop levert aan particulieren maar ook aan bedrijven, sportscholen, scholen en klinieken.
Wij ontwerpen uw unieke springtouw, indien gewenst ook geleverd met bedrukte opbergtas.

Meer weten? Neem contact met ons op via klantenservice. Wij staan je graag te woord.